Nieuwbouw woningen - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Complex – Dunique Marbella

Dunique Marbella is een prachtig en uniek nieuwbouwcomplex aan het strand bij Marbella. Aan de strandkant van Marbella oost stamt het laatste gebouwde complex van het jaar 2000 en daarna is er door ruimtegebrek geen enkel ander nieuwbouwcomplex meer gebouwd. Het strand van Oost-Marbella is 1 van de mooiste zandstranden van Marbella met vele gezellige strand restaurants zoals the Beach House in Elviria en een aantal 5 sterren hotels zoals het Don Carlos Hotel en het Los Monteros Hotel. Kortom een Toplocatie.

Gelegen naast Marbella in een prachtig duinlandschap, maar dat is niet alles! In de omgeving zijn er ook twee nationale parken waar u heerlijk kan genieten van de natuur. Na deze rustgevende wandeling kan je nog genieten van een lekkere maaltijd. Direct in de buurt en in Marbella is er keuze genoeg wat betreft eetgelegenheden. Ook als je hierna nog geen zin hebt om naar huis te gaan, valt er in Marbella genoeg te beleven.

Features – Dunique Marbella

  • 96 appartementen – 1-slaapkamer tot 4-slaapkamers
  • direct aan het starnd gelegen – naast Marbella
  • gelegen in een natuurlijke omgeving van de duinen
  • unieke complex onder avant-gardistische architechtuur en in een innovatief design
  • onovertroffen gemeenschappelijke tuimtes, o.a. Spa. binnen- en buiten fitness, prachtig infinity pool, etc.

Komende maanden volgen er meer details over dit bijzondere project. Schrijf je in voor de pre-release mailing en we houden u op de hoogte.